Gravendienst Limpens

Wij als Hoveniersbedrijf Limpens voeren onder de naam Gravendienst Limpens werkzaamheden uit op het gebied van opgraven en herbegraven.

Als de wettelijke grafrust is verstreken kan een stoffelijk overschot worden op- en herbegraven, maar er kan ook gekozen worden voor opgraven en laten cremeren.

Redenen om hiervoor te kiezen zijn bijvoorbeeld het aflopen van de grafrechten en deze niet willen verlengen.

Alle administratieve handelingen die komen kijken bij een opgraving en herbegraving of crematie kunnen door ons als Gravendienst Limpens worden verzorgd. Hierbij valt te denken aan het regelen van formulieren, het aanvragen van vergunningen en afspraken maken op alle betrokken locaties, zoals bijvoorbeeld de betrokken begraafplaatsen of het crematorium.

Van alle werkzaamheden wordt vooraf een duidelijke prijscalculatie gemaakt.

Deze werkzaamheden voeren wij uit voor zowel gemeentes en parochies, als particulieren.

Tevens bestaat de mogelijkheid om na opgraving te kiezen voor herbegraving op een natuurbegraafplaats. Hier is immers een eeuwige grafrust. Wij willen u hier graag over informeren.

Wij zijn onder andere actief in de volgende gemeentes; Beek, Beekdaelen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Valkenburg a/d Geul.